Kinderfeestje bij Rinaldo

De verjaardag vieren van uw zoon of dochter, zonder enige voorbereiding of boodschappen te hoeven doen? Dat kan bij Rinaldo thuis op zijn boerderij in Baarlo!

De jarige komt met vriendjes en vriendinnetjes naar de Bong 55 in Baarlo en wordt hartelijk en muzikaal ontvangen in de feestelijk versierde schuur.

Na de ontvangst maakt Rinaldo een mooie feestkroon van ballonnen voor de feestneus. We zingen met z’n allen uit volle borst mee in het Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Chinees, begeleid op gitaar.

Er is er een jarig, hoera, hoera!

Daarna worden de meegebrachte cadeautjes uitgepakt en proosten we op de jarige Job of Jet met een glas fris naar keuze.

De cake komt op tafel en iedereen krijgt de mogelijkheid om zijn of haar eigen ’taart’ te versieren. En dan: smullen maar!

Na dit feestmaal gaat de hele groep, met de jarige voorop, de wei in om kennis te maken met onze wollige schapen, de knorrende varkens, de geitjes en onze enthousiaste hondjes Woezel en Pip.

Na wat aaien, lachen, spelen en rennen door de wei wacht er binnen een kleine versnapering voor de feestvierders. Hierna wordt er nog geleerd om zelf te jongleren met o.a. bordjes, stokken, diabolo’s, kegels en doekjes.

Vervolgens verzorgt Rinaldo een goochelact voor de kinderen en komt ook buikspreekpop Charlie nog even tevoorschijn. Ondertussen krijgen alle feestvierders een lekker waterijsje.

Tot slot maakt Rinaldo voor ieder kind een eigen ballonfiguur, zoals een hond, poes, papegaai, bloem, muis, aap, giraf, waterpistool of zwaard.

De feestvierders gaan moe maar voldaan weer naar huis

Het kinderfeestje bij Rinaldo is inclusief alle traktaties en activiteiten.

Verder bestaat er de mogelijkheid om in Rinaldo’s feestschuur af te sluiten met bijvoorbeeld frietjes. Deze kosten zijn voor uw eigen portemonnee.

Uiteraard wordt er rekening gehouden met eventuele allergieën of extra wensen. Deze graag vooraf vermelden.

Duur:
120 tot 150 minuten

Geschikt voor:
kinderen

Boek nu