Crazy Magic Show

Rinaldo’s gekste show is toch wel de Crazy Magic Show, waarbij spectaculaire goocheltrucs de revue passeren. Ook laat buikspreekpop Charlie graag van zich horen tijdens deze act.

In een schitterend kostuum komt Rinaldo op het toneel waarna hij de kinderen trakteert op een Crazy Magic Show. Tijdens deze act laat Rinaldo zijn goochelkunsten zien, met o.a. ballonfiguren, buikspreken, echte duiven en een konijn. Of het nu tijdens het koken of schilderen is, Rinaldo maakt er een feestje van!

Niets is te gek!

Gepaard met de nodige dosis humor vraagt Rinaldo bij een groot aantal showelementen om assistentie vanuit het publiek. Sommige kinderen krijgen zelfs de kans om hun kwaliteiten te laten zien tijdens een wedstrijd ballonfiguren maken. De deelnemers mogen hun eigen creatie uiteraard mee naar huis nemen.

Tijdens de show betreedt ook de nieuwsgierige buikspreekpop Charlie het toneel. Kinderen zijn dol op deze brutale aap die graag een praatje maakt met iemand uit het publiek. Wie durft?

De Crazy Magic Show is een spectaculaire en interactieve act, geschikt voor zowel jonge als oudere kinderen. De voorstelling is ideaal voor o.a. school-, buurt- en bedrijfsfeesten.

Duur:
60 of 90 minuten

Geschikt voor:
kinderen

Extra:
incl. geluid en decor

Boek nu