Doldwaze Clownshow

In de Doldwaze Clownshow betreedt de vrolijke Clown Rinaldo het podium. Tijdens deze interactieve act ziet u Rinaldo niet alleen goochelen, maar verwelkomt hij ook buikspreekpop Charlie. Daarnaast komt er van alles plotseling tevoorschijn, zelfs levende dieren!

In zijn lolbroek, geruite grapjas en met zijn rode neus stapt Clown Rinaldo onbevangen het speelvlak binnen. Zowel jong als oud valt van de ene verbazing in de andere. Tijdens deze kleurrijke goochelshow goochelt Clown Rinaldo namelijk met o.a. slingers, sponsballetjes, touwen, een paraplu en een enorme dobbelsteen. Hij prikt zelfs een ballon door met een dikke naald, zonder dat deze stuk gaat!

Wat een clown!

Bij een groot aantal showelementen vraagt Clown Rinaldo om assistentie uit het publiek. Alle jonge helpers worden uiteraard getrakteerd op een speciaal ballonfiguur.

Zodra buikspreekpop Charlie verschijnt, praat deze brutale aap de oren van uw hoofd. Met toeschouwers die het aandurven, maakt Charlie graag een praatje.

Als kers op de taart wordt er een spannende ballonwedstrijd gehouden tussen de kinderen.

De Doldwaze Clownshow is perfect geschikt voor o.a. campings, kindervakantiewerk, themamiddagen, buurtverenigingen, school- en tentfeesten.

Duur:
60 minuten

Geschikt voor:
kinderen

Extra:
incl. geluid en decor

Boek nu