De Grote Piratenshow

Voor stoere kinderen biedt Rinaldo de Grote Piratenshow aan, een act vol interactieve goocheltrucs. Veel kinderen willen in hun fantasie een stoere piraat zijn en bij Kapitein Rinaldo mag dat! Met eigen piratendecor en bijpassende muziek maakt hij er een spektakel van. Buikspreken, ballonfiguren en een wedstrijdje tussen de kinderen maken deel uit van het themaprogramma.

Verkleed als piraat gaat Rinaldo samen met de kinderen op zeeroversavontuur. Hierbij heeft hij de hulp nodig van het publiek, die hij op geheel passende wijze binnen het thema betrekt. Zo wordt één van de assistenten ter plekke ook verkleed als piraat en krijgt hij of zij de rol van schatbewaarder. Maar het zou niet een show van Rinaldo zijn als er geen vreemde en verrassende dingen gebeuren!

Schip ahoy!

Tijdens de reis door de piratenwereld komen ze mummies, skeletten en vergeetachtige piraten tegen. Verder leggen twee dappere zeerovers het tegen elkaar af in een wedstrijd knopen leggen.

Als showstopper haalt Rinaldo buikspreekpop Charlie aan boord. Deze ietwat ondeugende en grappige aap bezorgt de kinderen buikpijn van het lachen.

De Grote Piratenshow is een perfecte keuze als u op zoek bent naar een afwisselende themashow voor bijvoorbeeld een buurt-, school-, carnavalsfeest of kindervakantiewerk.

Duur:
60 minuten

Geschikt voor:
kinderen

Extra:
incl. geluid en decor

Boek nu