Entertainment op maat

Naast complete themashows biedt Rinaldo ook de mogelijkheid om maatwerk te leveren. Uit het gehele repertoire van deze veelzijdige artiest kiest u de acts die u wilt combineren. Ook speciale wensen of informatie verwerkt in een act is mogelijk. In overleg stelt u samen met Rinaldo een programma vast voor uw feest.

U weet zelf natuurlijk het beste hoe de invulling van uw feest er uit moet zien. Of dit nu een ontvangstact aan de deur, een bezoekje van Jan Wijdbeens en tafelgoochelen is, het is geen enkel probleem.

Vanzelfsprekend is er voor de kinderen ook ruime keuze, want Rinaldo komt o.a. graag buikspreken met buikspreekpop Charlie, maakt ballonfiguren en verzorgt een korte act voor de kinderen.

Maatwerk naar wens

Door zijn jarenlange ervaring heeft Rinaldo een aardig netwerk opgebouwd. Hierdoor verwijst hij u graag door naar diverse collega-entertainers die ondersteuning kunnen bieden tijdens uw feest. Denk hierbij aan een zanger, tonprater, poppenspeler, DJ, muzikant, sneltekenaar of presentator.

Samen wordt er gezorgd voor een geslaagd jubileum, open dag, bruiloft, buurt-, familiefeest of uitroeping van Prins Carnaval.

Duur:
in overleg

Geschikt voor:
kinderen, volwassenen en senioren

Boek nu