Typetjes & Animatie

Entertainer Rinaldo tovert graag een lach op het gezicht van u en uw gasten met zijn imitaties van verschillende typetjes. Ze spelen allemaal tussen uw publiek en zijn dus niet nadrukkelijk aanwezig. Meerdere typetjes zijn inzetbaar in overleg, of u laat de keuze aan Rinaldo.

Zijn repertoire bestaat uit een aantal oude bekenden. Wie kent namelijk de typetjes van André van Duin niet? Rinaldo imiteert bijvoorbeeld Jan Wijdbeens, die in zijn vreemde pak graag al babbelend rondloopt tussen uw gasten. Qua stem en uiterlijk haast niet van de echte te onderscheiden.

Ja hoor, daar is-ie weer!

Daarnaast speelt Rinaldo ook graag Arie de Bok, een ander bekend typetje van André van Duin. Met zijn scheve mond en typische stem zorgt hij voor de nodige dosis humor op uw feest. Uiteraard in zijn alpinopet, lange das en grapjas.

Ook is er Handige Harrie, die juist komt klussen terwijl uw feest wordt gevierd. Grappig gestoord komt hij klunzig de maat opnemen en plannen.

Of wilt u liever Sherlock Holmes op eigenaardige wijze zijn onderzoek laten starten? Natuurlijk niet zonder zijn kenmerkende vergrootglas en pijp. Met zijn licht Engels accent stelt hij allerlei vreemde vragen. Zijn waarneming is echter loepzuiver.

Een andere rare snuiter is de Man met zonder hond. Hij wil graag even zijn huisdier uitlaten, maar loopt niet geheel volgens plan…

Kent u André van Duin’s Koos Grandioos nog? Koos is een jaren ’60 type die overal handel in ziet. Lekker ontspannen informeert hij naar de mogelijkheden en heeft hij belangstelling voor alles en iedereen om zich heen.

Ajohee, te gek johee!

Tenslotte is er nog de Babysit in een a-typisch kostuum met een lieve maar lelijke baby op zijn arm. Hij is het babysitten helemaal beu en wil de kleine graag terugbrengen naar zijn ouders. Uw gasten liggen in een deuk als de kleine het op een huilen zet.

Deze act is uitermate geschikt voor verschillende feestavonden of bijvoorbeeld een Open Dag.

Duur:
15, 30 of 60 minuten per typetje

Geschikt voor:
volwassenen

Boek nu