Erik (Maasniel)http://www.rinaldo-entertainment.nl/testimonial/erik-maasniel/ Act - archive Erik (Maasniel)

Er was eens… een vreemde lakei, genaamd Rinaldo. Hij neemt zijn jonge publiek mee op een magische reis tijdens de Sprookjesshow, waarbij goocheltrucs centraal staan maar ook buikspreekpop Charlie zijn opwachting maakt.

Uitgedost als lakei verzorgt Rinaldo zijn Sprookjesshow, een magische voorstelling voor kinderen. Tijdens deze act wordt het publiek getrakteerd op een combinatie van verschillende sprookjesverhalen. Lakei Rinaldo geeft zijn eigen draai aan de sprookjes van Grimm en ook enkele hedendaagse verhalen komen aan bod.

Tijdens de show betreedt ook de nieuwsgierige buikspreekpop Charlie het toneel. Kinderen zijn dol op deze brutale aap die graag een praatje maakt met iemand uit het publiek.

En ze leefden nog lang en gelukkig

Rinaldo’s Sprookjesshow is een magische voorstelling die uitermate geschikt is voor o.a. school-, buurt- en bedrijfsfeesten of bijvoorbeeld Koningsdag.

http://www.rinaldo-entertainment.nl/testimonial/erik-maasniel/ Act - archive Erik (Maasniel)

In de Wild West Show neemt Cowboy Rinaldo zijn jonge publiek mee naar het Wilde Westen. Hier trakteert hij zijn toeschouwers o.a. op verschillende goocheltrucs en laat hij hen kennismaken met buikspreekpop Charlie.

Gekleed als een echte cowboy begroet Rinaldo iedereen met een Amerikaans accent. Hij verzorgt diverse goocheltrucs met o.a. zijn lasso, knopen, kaarten, echte duiven en een goochelkonijn. Het lijkt er zelfs op dat deze cowboy Amerikaanse dollars kan laten verschijnen en verdwijnen. Het publiek mag meetellen.

Lach of ik schiet!

Ook buikspreken kan Cowboy Rinaldo als de beste. Met buikspreekpop Charlie beleeft hij de spannendste avonturen en betrekt zijn toeschouwers hier graag bij.

De Wild West Show is een interactieve voorstelling die uitermate geschikt is voor o.a. school-, buurt- en bedrijfsfeesten.

http://www.rinaldo-entertainment.nl/testimonial/erik-maasniel/ Act - archive Erik (Maasniel)

Rinaldo’s gekste show is toch wel de Crazy Magic Show, waarbij spectaculaire goocheltrucs de revue passeren. Ook laat buikspreekpop Charlie graag van zich horen tijdens deze act.

In een schitterend kostuum komt Rinaldo op het toneel waarna hij de kinderen trakteert op een Crazy Magic Show. Tijdens deze act laat Rinaldo zijn goochelkunsten zien, met o.a. ballonfiguren, buikspreken, echte duiven en een konijn. Of het nu tijdens het koken of schilderen is, Rinaldo maakt er een feestje van!

Niets is te gek!

Gepaard met de nodige dosis humor vraagt Rinaldo bij een groot aantal showelementen om assistentie vanuit het publiek. Sommige kinderen krijgen zelfs de kans om hun kwaliteiten te laten zien tijdens een wedstrijd ballonfiguren maken. De deelnemers mogen hun eigen creatie uiteraard mee naar huis nemen.

Tijdens de show betreedt ook de nieuwsgierige buikspreekpop Charlie het toneel. Kinderen zijn dol op deze brutale aap die graag een praatje maakt met iemand uit het publiek. Wie durft?

De Crazy Magic Show is een spectaculaire en interactieve act, geschikt voor zowel jonge als oudere kinderen. De voorstelling is ideaal voor o.a. school-, buurt- en bedrijfsfeesten.

http://www.rinaldo-entertainment.nl/testimonial/erik-maasniel/ Act - archive Erik (Maasniel)

In de Doldwaze Clownshow betreedt de vrolijke Clown Rinaldo het podium. Tijdens deze interactieve act ziet u Rinaldo niet alleen goochelen, maar verwelkomt hij ook buikspreekpop Charlie. Daarnaast komt er van alles plotseling tevoorschijn, zelfs levende dieren!

In zijn lolbroek, geruite grapjas en met zijn rode neus stapt Clown Rinaldo onbevangen het speelvlak binnen. Zowel jong als oud valt van de ene verbazing in de andere. Tijdens deze kleurrijke goochelshow goochelt Clown Rinaldo namelijk met o.a. slingers, sponsballetjes, touwen, een paraplu en een enorme dobbelsteen. Hij prikt zelfs een ballon door met een dikke naald, zonder dat deze stuk gaat!

Wat een clown!

Bij een groot aantal showelementen vraagt Clown Rinaldo om assistentie uit het publiek. Alle jonge helpers worden uiteraard getrakteerd op een speciaal ballonfiguur.

Zodra buikspreekpop Charlie verschijnt, praat deze brutale aap de oren van uw hoofd. Met toeschouwers die het aandurven, maakt Charlie graag een praatje.

Als kers op de taart wordt er een spannende ballonwedstrijd gehouden tussen de kinderen.

De Doldwaze Clownshow is perfect geschikt voor o.a. campings, kindervakantiewerk, themamiddagen, buurtverenigingen, school- en tentfeesten.

http://www.rinaldo-entertainment.nl/testimonial/erik-maasniel/ Act - archive Erik (Maasniel)

In echte plattelandssfeer verzorgt Boer Rinaldo zijn Boerderijshow, waarbij een boel bonte dieren de revue passeren. Het jonge publiek kijkt zijn ogen uit tijdens de vele goocheltrucs die onderdeel zijn van deze veelzijdige act.

Gedurende de Boerderijshow staan diverse dieren centraal, zoals Dicky het eendje, de drie biggetjes, echte duiven en een konijn. Rinaldo laat de toeschouwers versteld staan tijdens zijn goocheltrucs met o.a. touwen, wortels en ‘koeienmelk’.

Één van deze toeschouwers mag zelfs assistentie verlenen aan de goochelaar. Rinaldo heeft namelijk hulp nodig bij het ‘bakken’ van een lekker taartje, waarna de behulpzame assistent wordt getrakteerd op een speciaal ballonfiguur.

Wat een bonte beestenboel!

Tijdens de Boerderijshow verzorgt Boer Rinaldo nog een spannende quiz en maakt hij allerlei ballonfiguren voor de kinderen.

De Boerderijshow is een gezellig, interactief programma met veel herkenning voor kinderen. Deze gevarieerde act is uitermate geschikt voor school- en dorpsfeesten, verenigingen of bijvoorbeeld Koningsdag.

http://www.rinaldo-entertainment.nl/testimonial/erik-maasniel/ Act - archive Erik (Maasniel)

De verjaardag vieren van uw zoon of dochter, zonder enige voorbereiding of boodschappen te hoeven doen? Dat kan bij Rinaldo thuis op zijn boerderij in Baarlo!

De jarige komt met vriendjes en vriendinnetjes naar de Bong 55 in Baarlo en wordt hartelijk en muzikaal ontvangen in de feestelijk versierde schuur.

Na de ontvangst maakt Rinaldo een mooie feestkroon van ballonnen voor de feestneus. We zingen met z’n allen uit volle borst mee in het Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Chinees, begeleid op gitaar.

Er is er een jarig, hoera, hoera!

Daarna worden de meegebrachte cadeautjes uitgepakt en proosten we op de jarige Job of Jet met een glas fris naar keuze.

De cake komt op tafel en iedereen krijgt de mogelijkheid om zijn of haar eigen ’taart’ te versieren. En dan: smullen maar!

Na dit feestmaal gaat de hele groep, met de jarige voorop, de wei in om kennis te maken met onze wollige schapen, de knorrende varkens, de geitjes en onze enthousiaste hondjes Woezel en Pip.

Na wat aaien, lachen, spelen en rennen door de wei wacht er binnen een kleine versnapering voor de feestvierders. Hierna wordt er nog geleerd om zelf te jongleren met o.a. bordjes, stokken, diabolo’s, kegels en doekjes.

Vervolgens verzorgt Rinaldo een goochelact voor de kinderen en komt ook buikspreekpop Charlie nog even tevoorschijn. Ondertussen krijgen alle feestvierders een lekker waterijsje.

Tot slot maakt Rinaldo voor ieder kind een eigen ballonfiguur, zoals een hond, poes, papegaai, bloem, muis, aap, giraf, waterpistool of zwaard.

De feestvierders gaan moe maar voldaan weer naar huis

Het kinderfeestje bij Rinaldo is inclusief alle traktaties en activiteiten.

Verder bestaat er de mogelijkheid om in Rinaldo’s feestschuur af te sluiten met bijvoorbeeld frietjes. Deze kosten zijn voor uw eigen portemonnee.

Uiteraard wordt er rekening gehouden met eventuele allergieën of extra wensen. Deze graag vooraf vermelden.

http://www.rinaldo-entertainment.nl/testimonial/erik-maasniel/ Act - archive Erik (Maasniel)

Als er een verjaardags- of communiefeest wordt georganiseerd, komt Rinaldo graag langs om zijn Party Show op te voeren. Deze interactieve act voor kinderen bestaat uit o.a. allerlei goocheltrucs, buikspreken en een wedstrijdje tussen een aantal toeschouwers.

Voor de feestvierders verzorgt Rinaldo goocheltrucs met bijvoorbeeld sponsballetjes, touwen, echte duiven en een konijn. De kinderen vallen van de ene verbazing in de andere.

De jarige of communicant wordt in het zonnetje gezet en mag helpen bij het maken van een ‘feesttaart’. Maar of dat helemaal lukt?

Door velen bestempeld als hoogtepunt van de middag: Charlie de buikspreekpop komt op bezoek. Deze praatgrage aap vertelt graag wat hij allemaal heeft geleerd op school en zingt voor de feestneus.

Hiep hiep hoera!

Tenslotte maakt Rinaldo voor ieder kind een eigen ballonfiguur naar wens. Ook voorziet hij ze graag van een fotokaart met een handtekening van de entertainer erop.

De Party Show is uitermate geschikt voor een verjaardags- of communiefeest bij u thuis of in de tuin.

http://www.rinaldo-entertainment.nl/testimonial/erik-maasniel/ Act - archive Erik (Maasniel)

Rinaldo’s meest populaire goochelshow voor kinderen is interactief en gevarieerd. Niet alleen echte trucs maar ook buikspreekpop Charlie, ballonfiguren en een wedstrijdje maken deel uit van het programma.

Vanaf de eerste minuut van Rinaldo’s Jeugdshow vallen de kinderen van de ene verbazing in de andere. Er verschijnt en verdwijnt van alles, zoals echte duiven en een konijn. Rinaldo kan naast goochelen ook buikspreken en kleurrijke ballonfiguren maken.

Gepaard met de nodige dosis humor vraagt Rinaldo bij een groot aantal showelementen om assistentie vanuit het publiek. Daarbij krijgen alle jonge assistenten een speciaal ballonfiguur mee naar huis.

Rinaldo tovert een lach op het gezicht van uw kind!

Tijdens deze professionele goochelshow passeren afwisselend sponsballetjes, speelkaarten, slingers, touwen en zelfs levende dieren de revue. Als hoogtepunt maakt buikspreekpop Charlie zijn entree. Deze ondeugende en soms brutale aap is een graag geziene gast. Charlie is nieuwsgierig en wil graag een praatje maken met iemand uit het publiek. Wie durft?

Rinaldo’s Jeugdshow is een gevarieerde act die uitermate geschikt is voor o.a. campings, school-, buurt-, dorps-, bedrijfs-, communie- en verjaardagsfeesten of bijvoorbeeld Koningsdag.

http://www.rinaldo-entertainment.nl/testimonial/erik-maasniel/ Act - archive Erik (Maasniel)

Één van Rinaldo’s meest populaire goochelshows is de Ari Safari Show. Deze interactieve en gevarieerde act bestaat naast trucs, uit ballonfiguren, een wedstrijdje en een buikspreekact met Charlie de Aap.

Tijdens deze sfeervolle voorstelling gaan de toeschouwers op safari, waar ze getuige zijn van verdwijningen en verschijningen, zoals echte duiven en een wit konijn. Ari Safari treft ook zijn goochelmaatje Charlie, de buikspreekpop die niet op zijn mondje is gevallen. Hij maakt vaak een praatje met iemand uit het publiek en zingt daarnaast ook graag.

Samen met de kinderen ontdekt hij de meest bijzondere planten en dieren, zoals het eendje Dicky, dat erg handig is met kaarten. Of een tijger met een kunstgebit, Ari vindt ze allemaal in de jungle.

Brullen als een leeuw… RRAAWWR!!

Vervolgens mogen twee kandidaten uit het publiek proberen om dierengeluiden te imiteren. Als beloning krijgen ze een ballonfiguur mee naar huis, geheel in safari-stijl.

De Ari Safari Show is een gevarieerde voorstelling, ideaal geschikt voor campings of tijdens kindervakantiewerk.

http://www.rinaldo-entertainment.nl/testimonial/erik-maasniel/ Act - archive Erik (Maasniel)

Voor stoere kinderen biedt Rinaldo de Grote Piratenshow aan, een act vol interactieve goocheltrucs. Veel kinderen willen in hun fantasie een stoere piraat zijn en bij Kapitein Rinaldo mag dat! Met eigen piratendecor en bijpassende muziek maakt hij er een spektakel van. Buikspreken, ballonfiguren en een wedstrijdje tussen de kinderen maken deel uit van het themaprogramma.

Verkleed als piraat gaat Rinaldo samen met de kinderen op zeeroversavontuur. Hierbij heeft hij de hulp nodig van het publiek, die hij op geheel passende wijze binnen het thema betrekt. Zo wordt één van de assistenten ter plekke ook verkleed als piraat en krijgt hij of zij de rol van schatbewaarder. Maar het zou niet een show van Rinaldo zijn als er geen vreemde en verrassende dingen gebeuren!

Schip ahoy!

Tijdens de reis door de piratenwereld komen ze mummies, skeletten en vergeetachtige piraten tegen. Verder leggen twee dappere zeerovers het tegen elkaar af in een wedstrijd knopen leggen.

Als showstopper haalt Rinaldo buikspreekpop Charlie aan boord. Deze ietwat ondeugende en grappige aap bezorgt de kinderen buikpijn van het lachen.

De Grote Piratenshow is een perfecte keuze als u op zoek bent naar een afwisselende themashow voor bijvoorbeeld een buurt-, school-, carnavalsfeest of kindervakantiewerk.

http://www.rinaldo-entertainment.nl/testimonial/erik-maasniel/ Act - archive Erik (Maasniel)

Table Magic, het woord zegt het al, is de kunst van het tafelgoochelen. Gekleed in een net kostuum komt Rinaldo langs bij uw gasten aan tafel, zodat iedereen de magie van dichtbij kan ervaren.

Tijdens deze act laat Rinaldo u en uw gasten versteld staan met behulp van verschillende compacte goocheltrucs. De vingervlugge goochelaar laat zijn kunsten zien met o.a. speelkaarten en geld, maar ook sponsballetjes verschijnen en verdwijnen, zelfs in uw eigen hand.

Rinaldo bouwt graag de spanning op met een geleend sieraad van één van uw gasten.

Hij laat mijn ring toch niet echt verdwijnen?

Rinaldo’s Table Magic is uiterst interactief en ideaal geschikt voor verschillende feestavonden, een open dag of een seniorenmiddag.

http://www.rinaldo-entertainment.nl/testimonial/erik-maasniel/ Act - archive Erik (Maasniel)

Rinaldo’s prijswinnende Duivenact is een korte, spectaculaire voorstelling waarbij hij goochelt met vuur en echte witte duiven. Het betreft een klassieke act waarbij het publiek van de ene verbazing in de andere valt.

U ziet ze vliegen!

In het verleden is deze Duivenact al meerdere malen bekroond: eenmaal met een tweede prijs op de Nederlandse Kampioenschappen Goochelen in Slagharen en als hoogtepunt een eerste prijs op de jaarlijkse Kalidag in Dordrecht.

De Duivenact is uitstekend inzetbaar als zelfstandige act op uw feest of als programmaonderdeel van Entertainment op Maat.

http://www.rinaldo-entertainment.nl/testimonial/erik-maasniel/ Act - archive Erik (Maasniel)

Rinaldo verstaat als geen ander de kunst van het buikspreken. Tijdens de Buikspreekact wordt dat bewezen, als hij het publiek kennis laat maken met zijn vertederende buikspreekpop Charlie.

Deze aap lijkt het op het eerste gezicht verlegen, maar als hij ontdooit wordt deze vriend al snel ondeugend.

Charlie is niet op zijn mondje gevallen!

In samenspraak met het publiek komen verschillende luchtige onderwerpen uit zijn dagelijkse leven aan de orde. Zo vertelt Charlie bijvoorbeeld wat hij wil worden als hij later groot is of wat hij allemaal op school heeft geleerd. Hij probeert zelfs een liedje te zingen, maar of hij de tekst wel helemaal kent, merkt u gauw genoeg.

Charlie beantwoordt ook graag directe vragen vanuit het publiek. Indien gewenst kan er zelfs persoonlijke informatie in deze act worden verwerkt.

De Buikspreekact is een interactieve voorstelling die inzetbaar is bij o.a. buurtfeesten, seniorenmiddagen, carnavalszittingen en jubilea.

 

http://www.rinaldo-entertainment.nl/testimonial/erik-maasniel/ Act - archive Erik (Maasniel)

Entertainer Rinaldo heet iedereen van harte welkom op uw feest met zijn Ontvangstact. Uw gasten worden op een vrolijke, maar gevatte wijze begroet. Het ijs is gebroken.

Het feest kan beginnen!

Of u nu kiest voor de uitgedoste Lakei met oog voor detail of voor Piet Piloot van vliegmaatschappij ‘Vlieg Er Eens Uit’: de feestvierders worden op een onvergetelijke manier ontvangen.

Uw gasten hebben meteen iets om over te praten en dat zorgt er natuurlijk voor dat de sfeer van de avond nóg sneller tot stand komt.

Voor de Ontvangstact zijn ook andere typetjes inzetbaar in overleg, of u laat de keuze aan Rinaldo. Deze act is ideaal voor verschillende feestavonden of bijvoorbeeld een Open Dag.

http://www.rinaldo-entertainment.nl/testimonial/erik-maasniel/ Act - archive Erik (Maasniel)

Entertainer Rinaldo tovert graag een lach op het gezicht van u en uw gasten met zijn imitaties van verschillende typetjes. Ze spelen allemaal tussen uw publiek en zijn dus niet nadrukkelijk aanwezig. Meerdere typetjes zijn inzetbaar in overleg, of u laat de keuze aan Rinaldo.

Zijn repertoire bestaat uit een aantal oude bekenden. Wie kent namelijk de typetjes van André van Duin niet? Rinaldo imiteert bijvoorbeeld Jan Wijdbeens, die in zijn vreemde pak graag al babbelend rondloopt tussen uw gasten. Qua stem en uiterlijk haast niet van de echte te onderscheiden.

Ja hoor, daar is-ie weer!

Daarnaast speelt Rinaldo ook graag Arie de Bok, een ander bekend typetje van André van Duin. Met zijn scheve mond en typische stem zorgt hij voor de nodige dosis humor op uw feest. Uiteraard in zijn alpinopet, lange das en grapjas.

Ook is er Handige Harrie, die juist komt klussen terwijl uw feest wordt gevierd. Grappig gestoord komt hij klunzig de maat opnemen en plannen.

Of wilt u liever Sherlock Holmes op eigenaardige wijze zijn onderzoek laten starten? Natuurlijk niet zonder zijn kenmerkende vergrootglas en pijp. Met zijn licht Engels accent stelt hij allerlei vreemde vragen. Zijn waarneming is echter loepzuiver.

Een andere rare snuiter is de Man met zonder hond. Hij wil graag even zijn huisdier uitlaten, maar loopt niet geheel volgens plan…

Kent u André van Duin’s Koos Grandioos nog? Koos is een jaren ’60 type die overal handel in ziet. Lekker ontspannen informeert hij naar de mogelijkheden en heeft hij belangstelling voor alles en iedereen om zich heen.

Ajohee, te gek johee!

Tenslotte is er nog de Babysit in een a-typisch kostuum met een lieve maar lelijke baby op zijn arm. Hij is het babysitten helemaal beu en wil de kleine graag terugbrengen naar zijn ouders. Uw gasten liggen in een deuk als de kleine het op een huilen zet.

Deze act is uitermate geschikt voor verschillende feestavonden of bijvoorbeeld een Open Dag.

http://www.rinaldo-entertainment.nl/testimonial/erik-maasniel/ Act - archive Erik (Maasniel)

Speciaal voor onze ouderen verzorgt Rinaldo een Seniorenshow. In deze gevarieerde en interactieve voorstelling komen diverse goocheltrucs aan bod, maar ook buikspreekpop Charlie maakt zijn entree.

Senioren, maar ook mensen met een beperking, worden verrast door zijn onnavolgbare goochelkunsten. Een aantal duiven wordt professioneel tevoorschijn getoverd.

Je gelooft je eigen ogen niet!

Tijdens de Seniorenshow toont Rinaldo een heus mirakel met een enorme dobbelsteen. Een toeschouwer mag hem assisteren en krijgt als dank een welverdiend presentje.

Verder laat hij zijn vaardigheden voor zich spreken en gunt hij ook buikspreekpop Charlie wat tijd op het podium. Deze aap is ondeugend en brutaal en zorgt voor menig geschater in de zaal.

Als toegift trakteert hij het publiek nog op een fleurige bloemenfinale. Want wie houd er nu niet van bloemen?

De Seniorenshow is interactief en wordt op een rustige manier gepresenteerd. Daardoor is deze voorstelling ideaal voor bijvoorbeeld activiteitenmiddagen in zorgcentra, verpleeghuizen en bij dagbesteding.

http://www.rinaldo-entertainment.nl/testimonial/erik-maasniel/ Act - archive Erik (Maasniel)

Voor volwassenen verzorgt ras-entertainer Rinaldo graag zijn interactieve Magic Act. In deze gevarieerde voorstelling komen diverse goocheltrucs aan bod en naar wens kans kan ook buikspreekpop Charlie nog een kort bezoek brengen.

In een net kostuum verschijnt goochelaar Rinaldo op het toneel en vertoont hij zijn magische kunsten. Hierbij speelt hij in op het publiek en verzorgt hij goocheltrucs met o.a. duiven, doeken, kaarten, bankbiljetten, flessen en een touw.

Het lijkt wel magie!

Naar wens kan Charlie de buikspreekpop ook nog een kort bezoekje brengen. Deze aap is zeker niet op zijn mondje gevallen!

Rinaldo’s Magic Act is zeer geschikt voor o.a. een familiedag of -feest, jubileum, carnavalsavond, buurt-BBQ, of kerstviering.

http://www.rinaldo-entertainment.nl/testimonial/erik-maasniel/ Act - archive Erik (Maasniel)

Naast complete themashows biedt Rinaldo ook de mogelijkheid om maatwerk te leveren. Uit het gehele repertoire van deze veelzijdige artiest kiest u de acts die u wilt combineren. Ook speciale wensen of informatie verwerkt in een act is mogelijk. In overleg stelt u samen met Rinaldo een programma vast voor uw feest.

U weet zelf natuurlijk het beste hoe de invulling van uw feest er uit moet zien. Of dit nu een ontvangstact aan de deur, een bezoekje van Jan Wijdbeens en tafelgoochelen is, het is geen enkel probleem.

Vanzelfsprekend is er voor de kinderen ook ruime keuze, want Rinaldo komt o.a. graag buikspreken met buikspreekpop Charlie, maakt ballonfiguren en verzorgt een korte act voor de kinderen.

Maatwerk naar wens

Door zijn jarenlange ervaring heeft Rinaldo een aardig netwerk opgebouwd. Hierdoor verwijst hij u graag door naar diverse collega-entertainers die ondersteuning kunnen bieden tijdens uw feest. Denk hierbij aan een zanger, tonprater, poppenspeler, DJ, muzikant, sneltekenaar of presentator.

Samen wordt er gezorgd voor een geslaagd jubileum, open dag, bruiloft, buurt-, familiefeest of uitroeping van Prins Carnaval.

http://www.rinaldo-entertainment.nl/testimonial/erik-maasniel/ Act - archive Erik (Maasniel)

Rond pakjesavond verzorgt Rinaldo de Super Sint Show, een voorstelling volledig in het teken van Sinterklaas en zijn Pieten. Deze show bestaat o.a. uit diverse Sint-goocheltrucs en een buikspreekact met Charlie de Aap.

Terwijl de harten van de kinderen vol verwachting kloppen, worden zij getrakteerd op verschillende goocheltrucs met o.a. wortels, slingers, cadeaus, echte duiven en een konijn. Rinaldo kan naast goochelen ook buikspreken en kleurrijke ballonfiguren maken.

Dan is het de hoogste tijd voor Charlie, de lieveling van het publiek. Deze ondeugende buikspreekaap zit vol met grappen en hij kan rijmen als de beste. Voordat de Sint arriveert oefenen de kinderen nog een paar Sinterklaasliedjes samen met Charlie. Maar zingt hij de teksten wel goed?

Zie de maan schijnt achter de wolken…!

Dan is het grote moment aangebroken: Sinterklaas maakt zijn entree. De goedheiligman wordt begeleid (en ontvangen als u dat wenst) door Rinaldo die zorgt voor een onvergetelijke dag voor de kinderen.

De Super Sint Show is een perfect voorprogramma voor scholen, bedrijven of verenigingen.

http://www.rinaldo-entertainment.nl/testimonial/erik-maasniel/ Act - archive Erik (Maasniel)

Speciaal tijdens de feestdagen tovert Rinaldo zijn populaire Jeugdshow om tot ware Kerstshow. Geheel in kerstsfeer maken niet alleen goocheltrucs deel uit van de voorstelling, maar ook buikspreekpop Charlie en diverse ballonfiguren.

De toeschouwers zijn getuige van verschillende professionele goocheltrucs, zoals trucs met kaarsen, kerstballen, slingers, echte duiven en een konijn. Rinaldo kan naast goochelen ook buikspreken en kleurrijke ballonfiguren maken.

O denneboom, o denneboom!

Als hoogtepunt verschijnt buikspreekpop Charlie op het toneel en zingt hij een paar wel heel speciale kerstliedjes. Deze ondeugende en soms brutale aap is een graag geziene gast bij het jonge publiek.

De Kerstshow is een gevarieerde en interactieve voorstelling die uitermate geschikt is voor bedrijfsfeesten, restaurants of kerstvieringen.

http://www.rinaldo-entertainment.nl/testimonial/erik-maasniel/ Act - archive Erik (Maasniel)

Rinaldo deelt zijn kennis en passie graag met jonge aspirant-goochelaars tijdens de workshop goochelen.

Op een speelse manier geeft hij de kinderen een kijkje in de keuken van een professionele goochelaar. De kinderen leren hierbij zelf echte goocheltrucs met o.a. kaarten, touwen, ballonnen en dobbelstenen.

Tenslotte sluit buikspreekpop Charlie de workshop af met een lachwekkende voorstelling.

Wie wil er nu niet leren goochelen?

Alle benodigde materialen voor deze workshop worden aangereikt en nemen de aspirant-goochelaars hun eigen geknutselde creaties vanzelfsprekend trots mee naar huis.

De workshop goochelen is perfect geschikt voor o.a. BSO, scholen, communie- en verjaardagsfeesten of tijdens kindervakantiewerk.

http://www.rinaldo-entertainment.nl/testimonial/erik-maasniel/ Act - archive Erik (Maasniel)

Tijdens deze workshop geeft Rinaldo een uitgebreide demonstratie ballonvouwen. Hierbij leren de kinderen enkele basisvaardigheden en -technieken voor het maken van dierfiguren.

We werken een uur lang met veelkleurige en goede kwaliteit modelleerballonnen, waarna de deelnemers enkele voorbeelden krijgen om zelf na te maken. Daarna is er ruimte om flink vrij te experimenteren.

Heb je je blaas bij je?

De workshop ballonnen wordt afgerond met een goocheltruc of een korte buikspreekact van Charlie de aap.

Het opblazen van de ballonnen gebeurt met handpompjes. Vanzelfsprekend mag iedereen alle gemaakte ballonfiguren mee naar huis nemen.

De workshop is uitermate geschikt voor o.a. BSO, scholen, communie- en verjaardagsfeesten of tijdens kindervakantiewerk.

http://www.rinaldo-entertainment.nl/testimonial/erik-maasniel/ Act - archive