Boerderijshow

In echte plattelandssfeer verzorgt Boer Rinaldo zijn Boerderijshow, waarbij een boel bonte dieren de revue passeren. Het jonge publiek kijkt zijn ogen uit tijdens de vele goocheltrucs die onderdeel zijn van deze veelzijdige act.

Gedurende de Boerderijshow staan diverse dieren centraal, zoals Dicky het eendje, de drie biggetjes, echte duiven en een konijn. Rinaldo laat de toeschouwers versteld staan tijdens zijn goocheltrucs met o.a. touwen, wortels en ‘koeienmelk’.

Één van deze toeschouwers mag zelfs assistentie verlenen aan de goochelaar. Rinaldo heeft namelijk hulp nodig bij het ‘bakken’ van een lekker taartje, waarna de behulpzame assistent wordt getrakteerd op een speciaal ballonfiguur.

Wat een bonte beestenboel!

Tijdens de Boerderijshow verzorgt Boer Rinaldo nog een spannende quiz en maakt hij allerlei ballonfiguren voor de kinderen.

De Boerderijshow is een gezellig, interactief programma met veel herkenning voor kinderen. Deze gevarieerde act is uitermate geschikt voor school- en dorpsfeesten, verenigingen of bijvoorbeeld Koningsdag.

Duur:
60 minuten

Geschikt voor:
kinderen

Extra:
incl. attributen, geluid en decor

Boek nu